sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL sYg LuQMaNuL

Myspace Comments | Myspace layouts | Myspace Codes

Sunday, 16 December 2012

kenangan terindah sewaktu rindu menyelubungi DIRI ini


Assalamualaikum semuanya J hari ni ada berita gembira untuk dikongsikan J semalam , jam o3:55pm swwaktuh saya teringat akan Luqmannul HAKeem sambil mendengar lagu ‘QUE YANG’ yg bermakna BreathlESS tibe2 ada panggilan masuk yg tertera nama Abg Man Syg . ya Allah , waktuh tuh tiada kata2 yg dapat saya ungkapkan . rinDUku yg selama ni ku simpan selama 16 hari aku terpisaH Dgn dia . teruBat sedikit kerinduan J bak tajuk novel yg saya belajar sewaktuh ting. 4 iaitu MELUNAS RINDU . panggilan pertama tidak ku angkat , kerna aku pikir dia tersilap tekan ,dan waktuh tuh , aku mula bergenang air mata , tunggu msa saja , untuk jatuh ke pipi :’(. Kali kedua dia membuat panggilan , saya angkat . ayat pertama dia sebut ialah ‘HELLO , BOLEH SAYA BERCAKAP DENGAN NOOR AMALINA?’ . aku terdiam sejenak dan tidak dapat menahan air mata dari terus menitis . itu tandanya aku RINDU . ya RINDU . dia berulang kali menyebut i MISS U sayang , i LOVE U sayang , MUAWWHHH :* dia meminta ku untuk terus menghantar mesej padanya . tapi aku tak mahu , aku bilang aku ta mahu . sebenarnya jauh dari sudut kecil hati ku ini . setiap saat aku mau menghantar mesej padanya . aku tahu dia rindu , tersangat rindu padaku jua L aku tahu , dia menahan perasaan CINTA dia selama ini . setiap hari ku sampaikan SALAm RINDU padanya melalui doa yg Ku Titipkan khas buat LUQMANNUL HAKEEM J aku dapat rasakan dia dapat salam rindu yg aku ucapkan dari bibir aku . dari hati dia , dari CINTA dia yg kudus terhadapku J sekarang , baru ku tahu , apa ituh makna cinta SEJATI J

Thursday, 21 June 2012

syg awk!~ :))

hai ...dah lama ta berblog ..ngee ...na cter pasl org tersyg lah :)) ...actually lieyna syg sgt2 at dye ..:))..tiap mase pky pasl die :)) ..n yg slu lieyna wat iala ...lieyna suke tgk gmbar dye ..HAHAK .. tingin sgt na jumpe dy ..:))mengenali diri Luqmannul Hakeem adlh satu moment terindah yg pnah ade dlm hidup lieyna :))..actually , dy seorg yg baek sgt3 :)) dan kalau na tahu ..dye ade slh stu ciri yg pmpuan at luar sana idamkn :)) ..na tahu ta ap dy ?? :)) ...dlm bab agama ni ...dy ok sgt2 :)) ..smbahyang ta tinggal :))..untung lina dpt dy :)) ...dy uh ..mudah maapkn kslhn org ..:)) ..kadang2 lieyna jdik serba sala ..sb asyik wat hal sajek ...huhu..
yg pasti ..lieyna SAAAAAAYYYYYYAAAAAANNNNGGGG SGT II at Luqmaanul Hakeem :))..lieyna hope , hubng kita akn berkekaln :)) ...i love u !~ ngee !~ :))

#salam sayang ,
lieyna 18 . 05 . 12 (igt tarikh ni taw ..haha ) ^___^

Friday, 18 May 2012

lama ta blogging !~ hkhk

askum...hai..salam 1 malaysia...hkhk...dah lama lina ta blogging an...hkhkh...bz skit..heeh..bajt jerk an..hehe...28 ni..lina na p matrik..korang doakn lina aw....hehe..neves sgt sb lina ta pna pisah ng fmili...ni bwu 1st cenggini...hkhk...org kata matrk blja kene struggle...huhu...sb dy 1year je an..uh yg kne tol2 uh..hkhk...lina hope ..lina dpt lakaukn yg terbaik bile stdy at sane t..dpt capai cte2 lina..hkhk...

Thursday, 26 April 2012

matrik busuk ayamm...hahahaha,,,,toszz...

hai3!haha..da lame ta update blog un...hew....busux ayam..haha...skunk ni....lina dpt twrn msk matrik...:))...p ta r excited sgt...sb dkt dri umah...1jam lbih sampi ler..hahaha...jln straight n dont belok2...cm ayammm,...haha...lina egt ta pat masuk aw...sb lina seniri ad math ta kedit...kui3....E....heee...haha...suker lak lina an...add math ta kedit...cm ayam .,..haha...(pkataan peveret)...blum bli ap2 aGY...just bju2 kurung uh dah standby...berlambak at umah..ta pki...mser raye jer pki....hry bese ner pakai ...cm waste lak un....p yg pasty ...bhgian pinggang kner besarkn..!!dah mok dah!...tdy kawan lina dtg...uma...na amik surt jmptan hr kcmrlgn skulah...dy kap ppi lina dah temnbam...hahaha...dy kap sb lina dah ader abg...bese lah..haha...suke lina waktuh tuh..ahakz...ayammm...

Sunday, 8 April 2012

ap2 ajer..:))

hai3...pagi2 dah updte blog an..hea...busan..ta de wat aper...ni na cter pasal fb...hmmm..fb skunk makin busan lah...cter sama stiap hary...kdg jdik pnin sb org suker luah kn masala yeowg at fb..uh yg pnin uh..huh..sb sniri pon ader poblem jugk(sbnya ta de)haha...sajer wat cter...mlm tdy...bunga ader tya mak ng ayh..na smbng blaja at ner....pah tuh ayh bunga kap smbg ajer at IPG or UPSI...an na jdik cgu..mang mule2 lina konpius jgk ..sbb lina ader mohon UM...tuk jdik nurse(ta masal)..haha...lina na study dkt ng "ABG" bunga..haha...t leh bunga jmpe dy...yeah...bestnyer...(smbil berangan angan)heaa...gatal...~~...bunga hope trcpi lah hasrt bnga tuk brtmu si dia..hehehe...:))...